Kunstnersammenslutningen K21

Er der noget du gerne vil slå op som andre medlemmer i K21 kan få glæde af så send mig en mail med din egen tekst og evt. billede. 

Send til torbenstroem@gmail.com,  skriv  OPSLAGSTAVLEN.  Husk at afmelde opslaget.

 Bliv medlem af K21´s facebook side.

 

 Følg med og deltag med indslag om aktuelle kunstrelaterede begivenheder m.m.


Redaktør FB: Per Gamain

Tirsdagsmalerne maler i Valby kulturhus hver tirsdag kl 10-14 i atelieret 4. Sal

Vi starter op d. 7/9-2021

Winnie Jordy Nielsen

Er du K-21 medlem og ønsker plads med link på medlemssiden?


Send mail: torbenstroem@gmail.com  


Skriv navn. -  Evt. hjemmesideadresse ell. instagram  -  Foto af din kunst.  -  Kunstart f.eks. Billedkunst, Keramik, Glaskunst.  -  Om du udstiller i virksomheder


Har du ikke hjemmeside sætter jeg din mailadresse på. 


Torben Strøm

Få dit virke eksponeret på de bedst mulig betingelser. Enkelthed, transparens og dynamik er alt afgørende, for at din WEB-side skaber vedvarende opmærksomhed.


Som WEB-konsulent er det vigtigt at forstå mine kunders ønsker og behov – jeg vil yde mit bedste for at vi når i mål sammen og vil skabe et website, efter dine behov. Jeg er altid lyttende, og i processen lægger jeg vægt på konstruktivt dialog, for at blive fortroligt med kundens virke, og dens personlighed.


Web Design med personlighed, – og service året rundt. (uden ekstra regning)

https://web-konsulent.dk


Om torsdagen mødes medlemmer og andre kl. 10-13 i atelieret på 4. sal i Kulturhuset, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby, for at tegne eller male efter påklædt model. - Modellen sidder i samme stilling i 5 perioder á 20 minutter med 10 min. pause og en frokostpause 11.30-12.00.


Hver deltager betaler 30 kr. til modellen.


Vil du være med til at tegne/male kan du bare møde op.


Måske er det din mand eller kone, som du gerne vil have et portræt af. Når vi er færdige Kl. 13 viser vi det, som vi har produceret ------ og der kan forhandles om evt. overtagelse af et billede.

Inger