Kunstnersammenslutningen K21

Er der noget du gerne vil slå op som andre medlemmer i K21 kan få glæde af så send mig en mail med din egen tekst og evt. billede. 

Send til torbenstroem@gmail.com,  skriv  OPSLAGSTAVLEN.  Husk at afmelde opslaget.

Jeg har været så heldig at få en separat udstilling på Hvidovre Hovedbibliotek i Kunsthjørnet. Her vil jeg udstille mine små fantasibilleder, som så absolut er mine ”Hjertebørn”. Der er fernisering den 30. juli kl. 11 – 13, og udstillingen løber lige til og med den 25.august 2022.

Billederne er malet med akvarelfarve på japanpapir.

 Bliv medlem af K21´s facebook side.

 

 Følg med og deltag med indslag om aktuelle kunstrelaterede begivenheder m.m.


Redaktør FB: Per Gamain

Tirsdagsmalerne maler i Valby kulturhus hver tirsdag kl 10-14 i atelieret 4. Sal

Vi starter op d. 7/9-2021

Winnie Jordy Nielsen

Er du K-21 medlem og ønsker plads med link på medlemssiden?


Send mail: torbenstroem@gmail.com  


Skriv navn. -  Evt. hjemmesideadresse ell. instagram  -  Foto af din kunst.  -  Kunstart f.eks. Billedkunst, Keramik, Glaskunst.  -  Om du udstiller i virksomheder


Har du ikke hjemmeside sætter jeg din mailadresse på. 


Torben Strøm

Om torsdagen mødes medlemmer og andre kl. 10-13 i atelieret på 4. sal i Kulturhuset, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby, for at tegne eller male efter påklædt model. - Modellen sidder i samme stilling i 5 perioder á 20 minutter med 10 min. pause og en frokostpause 11.30-12.00.    Hver deltager betaler 30 kr. til modellen.


Vil du være med til at tegne/male kan du bare møde op. - Måske er det din mand eller kone, som du gerne vil have et portræt af. Når vi er færdige Kl. 13 viser vi det, som vi har produceret ------ og der kan forhandles om evt. overtagelse af et billede.

Inger

Få dit virke eksponeret på de bedst mulig betingelser. Enkelthed, transparens og dynamik er alt afgørende, for at din WEB-side skaber vedvarende opmærksomhed.


Som WEB-konsulent er det vigtigt at forstå mine kunders ønsker og behov – jeg vil yde mit bedste for at vi når i mål sammen og vil skabe et website, efter dine behov. Jeg er altid lyttende, og i processen lægger jeg vægt på konstruktivt dialog, for at blive fortroligt med kundens virke, og dens personlighed.


Web Design med personlighed, – og service året rundt. (uden ekstra regning)

https://web-konsulent.dk